Virtual Walkway Laser & Line Lights – Hva er forskjellen?

Virtuelle gangveilaserlys og linjelys har blitt et viktig sikkerhetstiltak på mange arbeidsplasser.Disse lysene, som er rost for sin kostnadseffektive design og bekvemmelighet, bidrar til hvor sikker scenen er for dine ansatte, samtidig som de gir klarhet for retningsbestemt bevegelse.

Men hva er forskjellen på de to, og hvilken passer best til din arbeidsplass?

 

nyheter 2

 

Virtuelle gangvei-laserlys

Lysstyrken til disse linjene gjør dem svært attraktive på arbeidsplasser under nattskift eller under dårlig opplyste forhold.De kan lage enkeltstående eller doble linjer avhengig av den angitte konfigurasjonen.Enkelvarianten kan designe en barriere, mens de doble linjene er ideelle for gangveier.

Smarte triggere kan også integreres med disse lysene for å gjøre dem enda mer responsive.

Virtuelle gangbanelys

Disse lysene har tykke linjer med lang levetid og praktisk talt ingen vedlikehold.De er perfekte for å lage en tydelig opplyst gangvei for ansatte og kan typisk konfigureres for å passe dine behov.

Du kan også kombinere disse med laserlysene samt skiltprojektorer for enda mer avanserte sikkerhetsløsninger.

Forskjellen - hva er best?

Det ene er ikke nødvendigvis "bedre" enn det andre.Det det kommer ned til er miljøet de skal plasseres i og hva som vil passe din bedrifts sikkerhetsbehov.

Med deres primære mål om å tilby et trygt gangområde for ansatte, er de begge gode valg når de skal lage en dedikert sti i et dårlig opplyst eller mye trafikkert område.Begge alternativene er enkle å installere og kostnadseffektive på grunn av å eliminere behovet for løpende kostnader til maling, taping eller andre tradisjonelle metoder.

Linjelysene produserer tykkere linjer enn laserlysene, som har mer presise og tynne linjer – dette er den mest merkbare forskjellen.


Innleggstid: 17. november 2022

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss.